Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bananowe \"cukierki\"

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
czekolada kilka kostek
banan 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Bananowe \"cukierki\"

Ciasto francuskie pokroić na 2 części. Na każdy płat nałożyć kilka kostek czekolady i obranego ze skórki banana. Ciasto zwinąć formując kształt cukierka. Piec 20-30 minut w temperaturze 200 C. Uwaga , po wyjęciu z piekarnika banan w środku jest bardzo gorący!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 08.08.2011 09:34
super
rzenia15 17.03.2011 10:47
super
rybka 12.12.2010 19:09
rewelka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak