Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chlebek zapiekany z serkiem topionym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb 1
serek topiony 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek zapiekany z serkiem topionym

Poniższy przepis jest wspaniałym sposobem na błyskawiczne \"odświeżenie\" czerstwego pieczywa. Chleb wystarczy pokroić na cienkie kromki. Każdą z nich posmarować serkiem topionym i przekroić na pół. Piekarnik nagrzać do temperatury 200 stopni Celsjusza. Chlebek piec 10 minut.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak