Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marmolada do jabłecznika

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 kg
Kwas cytrynowy Prymat
cukier 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Marmolada do jabłecznika

Jablka myjemy, obieramy, wycinamy gniazda nasienne, kroimy na plasterki, wrzucamy do kwasku cytrynowego, odcedzamy, przekladamy do rondelka, dodajemy cukier, zalewamy odrobina wody, gotujemy bez przykrycia przez 30 minut, gotowe! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak