Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba pieczona z masłem i natką pietruszki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło
natka pietruszki
filet z ryby

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pieczona z masłem i natką pietruszki

Rybę dokładnie myjemy, układamy na folii aluminiowej, posypujemy natką, obkładamy wiórkami masła. Folię zawijamy, wkładamy do blaszki i pieczemy ok 20 min w 200st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krokodyl 08.02.2012 08:04
prosto, klasycznie
dorota20w 13.01.2011 22:50
owszem pyszna :)
Joanna108
Joanna108 09.01.2011 09:35
pyszna taka rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak