Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip orzechowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

orzechy włoskie 10 dag
serek homogenizowany 10 dag
majonez 10 dag
seler naciowy 10 dag
sok z cytryny z 1/2 sztuki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip orzechowy

Seler oczyścić, pokroić na kawałki. Orzechy obrać z łupić (wcześniej sparzyć). Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak