Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
cebula 1
ogórek kiszony 1
jajko ugotowane na twardo 4

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w majonezie

Ugotowane na twardo jajka pokrój na ćwiartki. Poukładaj je na na środku półmiska. Z wierzchu dodaj majonez. Cebulę i ogórek kiszony pokrój w drobną kosteczkę i pomieszaj ze sobą. Wokół jajek ułóż cebulę z ogórkiem.

Jajka w majonezie to wspaniała przekąską, bez której nie odbędzie się żadna prawdziwa impreza.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak