Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z makreli z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona
pieczarki marynowane
cebula biała
majonez
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z makreli z pieczarkami

1. Jajka przekroić na pół. delikatnie wyciągnąć żółtka.
2. żółtka, mięsko z makreli, posiekaną cebulkę i pokrojone w kostkę pieczarki połączyć z majonezem, tak aby powstała zwarta masa.
3. Jajka wypełnić przygotowaną masą. Przystroić listkami pietruszki i pieprzem.

SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak