Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka w sosie tatarskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 4 szt
cebula biała 1 mała
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżka
sól, pieprz, cukier
sok z cytryny
pieczarki marynowane 1 słoikczek
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka w sosie tatarskim

Pieczari, cebulę i ogórki kroimy w drobną kosteczkę. Zrobić sos mieszając majonez, musztardę, sok z cytryny, cukier i sól - doprawiamy do smaku. Wrzucamy ogórki, cebulę i pieczarki i mieszamy. Jajkai kroimy na pół, układamy na półmisku i polewamy sosem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 10.08.2013 08:31
Lubię tak przyrządzone jaja :)
jeta72 07.05.2013 08:09
bardzo lubię :-)
mela25 27.01.2013 14:28
Znakomite
Pani Domu 21.10.2012 19:27
świetny sos
ankaryba 20.02.2012 22:44
uwielbiam
Kuchareczekjeden 05.01.2012 21:32
pyszna
Marzena34 05.05.2011 15:38
wspaniałości
Tika4444 15.12.2010 07:54
bardzo lubię tak podane jajeczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak