Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos podkarpacki

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 szt
kapusta kiszona 0,5 kg
kiełbasa 40 dkg
pierś z kurczaka 1 szt
koncentrat pomidorowy 2-3 łyżki
groch
pieczarki 20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos podkarpacki

Kapustę białą szatkujemy , wkładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy, dodajemy kapustę kiszoną, gotujemy. Kiełbasę i kurczaka i pieczarki kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni, dodajemy do kapusty. Dodajemy przyprawy, gotujemy ok. 40 min i dodajemy koncentrat pomidorowy. Dodajemy również ugotowany groch.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 15.08.2011 11:39
fajny
bami 19.07.2011 09:18
Dobry bigos nie jest zły :D
MAŁY 16.03.2011 10:19
zapowiada sie pysznie
MAR3STA 24.11.2010 17:48
groch i pieczarki to ciekawe dodatki, świetny!
eduszo
eduszo 23.11.2010 12:48
Jeszcze takiego z grochem nie robiłem,napewno to wypróbuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak