Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna po angielsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10
bekon 10
Szczypiorek cienki
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna po angielsku

Jajka gotujemy na twardo i czekamy do ostygniecia.

Na rozgrzana patelnie (bez tłuszczu) układamy pojedyńczo plastry bekonu i smazymy do zarumienienia.

Jajka dosc drobno kroimy, plastry bekonu kroimy w paski a szczypiorek drobno siekamy.

Całośc mieszamy z majonezem i doprawiamy do smaku solą i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 28.02.2012 14:31
ffajne
[email protected] 25.02.2012 13:54
mniam
Zoso 30.07.2011 20:36
smaczne
borgia 05.05.2011 13:03
10 bekon - 10 dag? Czy 10 plasterków? ;P
Zoso 16.04.2011 20:01
fajna pasta :)
adam1f 21.03.2011 00:16
niezła
sofciak 10.01.2011 17:15
Smakowite
MAR3STA 20.12.2010 20:43
smaczna sałatka
Malinka 20.12.2010 10:41
No takiej jeszcze nie jadłam, koniecznie muszę wypróbować ten przepis.
monisia1977 18.12.2010 07:31
dobre
Monika192 11.12.2010 12:57
kuszący przepis
Damian19 11.12.2010 10:06
swietne
Mati13 10.12.2010 15:13
pyszna!
jolaxa 23.11.2010 11:02
pycha
Katarzyna/kate1980 23.11.2010 09:17
muszę koniecznie spróbować
suzana 22.11.2010 13:04
lubię pasty jajeczne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak