Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew3 3 sztuki
kiełbasa,0 0,5 kg
boczek 0,3 kg
szynka 0,5 kg
sól
pieprz
koncentrat pomidorowy
grzyby
cebula 3 szt
kapusta kiszona 80 dag
kapusta 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Kiszoną kapuste odmoczyć pokroić wrzucić do wody gotować ok. 15min. dodać posiekana głowke kapusty oraz startą marchew. Wszystkie mięsa pokroić usmażyć wraz z pokrojoną w kostkę cebulą dodać do bigosu grzyby włożyć do wody trzymać je tam ok. 15min. następnie dodać je do bigosu. Bigos doprawić i dodać koncentrat według uznania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak