Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos pieczeniowy 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
karkówka 0,5 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz

Mięso kroimy na małe kawałeczki i podsmażamy na patelni. Wrzucamy do wcześniej przyrządzonego bulionu i gotujemy ok 40 min. Jak mięso już będzie miękkie, rozrabiamy sos i wszystko jeszcze dusimy przez ok. 10-15 min. Podawać z ryżem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 28.03.2011 20:36
pyszny
Izabela28 18.03.2011 12:33
fajny przepis:)
IKrakowianka 16.02.2011 12:17
Pyszny gulasz
iknkirke 30.01.2011 08:52
smaczny
m1monika 24.12.2010 23:25
uwielbiam!!!
jarek4 24.11.2010 13:51
uwielbiam gulasz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak