Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czosnkowe Bitki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 szt
plasterki sera 4 szt
ząbki czosnku 4 szt
natka pietruszki
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól, pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: czosnkowe Bitki

filety z kurczaka rozetnij na cieńsze plastry, delikatnie rozbij, posyp z obu stron sola i pieprzem.
ząbki czosnku obierz i potnij w plasterki, rozłoż na miesie czosnek , plasterki sera i posyp natką piertuszki.
sznycle złóż na pół, opanierujw jajku i bułce tartej, smaż na złoty kolor z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak