Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

matynata z jałowcem

3.0
(19)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej do smażenia
Majeranek suszony Prymat 2 łyżeczki
pieprz
sól
Stek z grilla Prymat
kolendra Prymat do smaku
Owoc jałowca cały Prymat kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: matynata z jałowcem

Wszystkie skaldniki mieszamy z olejem, jalowiec wczesniej rozgniatamy w mozdzierzu. Mięso marynujemy i na noc wstawiamy do lodówki, nakute widelcem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 09.04.2012 22:50
tradycyjnie polska
Kate131 21.10.2011 09:26
dobry przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak