Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paróweczki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
ser
sól
paróweczki

Przepis i sposób przygotowania na: Paróweczki w cieście francuskim

Ciasto rozmrazamy , kroimy na kwadraty. Kiełbaski obieramy z folii i układamy na cieście. Paróweczki posypujemy starym serem, doprawiamy do smaku, nastepnie zawijamy ciasto i pieczemy w rozgrzanym piekarniku, smacznego! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

4muffins 21.11.2010 20:53
pyszny pomysł na przekąskę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak