Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona flądra

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

flądra 1 kg
mąka
olej
przyprawy
natka pietruszki
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona flądra

Rybkę umyc, osuszyc, natrzec sola oraz pieprzem, obtoczyc w mace. Na patelni rozgrzac tluszcz, wrzucic rybke, smazyc po kilka minut z kazdej strony. Usmazone ryby ulozyc na półmisku, udekorowac natka pietruszki oraz plasterkami cytryny, smacznego! :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak