Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

devolaje z szynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1
szynka
ser żółty
pieprz
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: devolaje z szynka

piersi dzielimy na pól, a następnie rozcinamy wzdłuż, lekko rozbijamy, solimy i pieprzymy z obydwu stron. Na kazdy kawałek miesa kladziemy po plasterku sera zółtego i plasterku szynki, zwijamy dokładnie i spinamy wykałaczką. Panierujemy w jajku i bułce i smażymy w głebokim tłuszczu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia21 20.01.2012 17:01
mmmm
Emilia21 20.01.2012 17:01
mmmm
ewaa 10.01.2012 18:21
uwielbiam...
gosia561 30.12.2011 12:21
elegancki obiadek
Magdalena/26Mooi 24.02.2011 17:28
smaczny
zbysio 31.01.2011 10:14
podobnie robie
eduszo
eduszo 22.01.2011 12:24
Devolay raczej z masłem ale to tez dobre.
AnaSt 12.01.2011 23:50
Pyszne
Grażyna13 02.12.2010 12:21
Bardzo lubię !
magical66 24.11.2010 18:14
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak