Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab po pierzynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości 0.5 kg
marchewka 4 szt.
pieczarki 350 g
cebula
majonez
sól, pieprz, masło

Przepis i sposób przygotowania na: schab po pierzynka

schab kroimy w plastry ,lekko rozbijamy ,opruszamy sola i pieprzem. pieczarki i cebule kroimy w plastry i podsmazamy na masle. marchewke scieramy na tarce.schab ukladamy w naczyniu zaroodpornym,na nie wykladamy pieczarki,marchewkei duza lyzke oleju.pieczemy ok.1 godz. .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 20.04.2012 23:23
Smacznie zapowiadający się przepis :)
IZABELA29 20.11.2010 20:05
musze ten przepis wypróbowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak