Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z szynką i topionym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 1 trójkącik
szynka 1 plaster
majonez 1 łyżeczki
musztarda 0,5 łyżeczki
sól, pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z szynką i topionym serem

Jajka przekroić wzdłóż na połówki z każdej wydrążyć żółtko. W miseczce umieścić żółtka i wymieszać je z serkiem topionym, pokrojoną szynką, majonezem, musztardą i przyprawić do smaku. Powyższym farszem napełnić białka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak