Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do pasztecików z wędliną

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędlina 30 dag
cebula 2 sztuki
pieczarki 20 dag
serek topiony śmietankowy 2 bloczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do pasztecików z wędliną

Wędlinę, pieczarki i cebulę drobno kroimy, podduszamy, doprawiamy i delikatnie rozgniatamy widelcem. Serki topimy i dodajemy do niech farsz. Całość podgrzewamy i mieszamy. Farszem nadziewamy paszteciki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 11.12.2012 08:03
oo wypróbuję;]
bami 13.05.2011 11:16
Dobre :)
goofy9 21.12.2010 18:10
warto spróbować, polecam
Bagatelka
Bagatelka 20.12.2010 23:31
Takiego nadzienia w paszczecikach jeszcze nie jadłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak