Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do pasztecików z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mrożona mieszanka warzywna 1 opakowanie
sól
ser topiony 2 (ziołowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do pasztecików z warzywami

Warzywa gotujemy, odcedzamy, doprawiamy i delikatnie rozgniatamy widelcem. Serki topimy i dodajemy do niech warzywa. Całość podgrzewamy i mieszamy. Farszem nadziewamy paszteciki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak