Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatarski majonez

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

surowe żółtka 4 sztuki
musztarda 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki
sól
cukier puder 2 łyżeczki
grzyby marynowane 4 łyżki
korniszony 4 łyżki
marynowana szalotka 2 łyżki
śliwki w occie 4 sztuki
Przyprawa curry orientalna Prymat
olej sojowy 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Tatarski majonez

Żółtka rozcieramy z musztardą, wlewamy olej, następnie stopniowo pozostałe składniki. Całość dokładnie mieszamy, przed podanie schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak