Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa tęczowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kość 2 sztuki
ziemniaki 2-3 sztuki
rosół z kury Kucharek 2 kostki
sóldo do smaku
warzywa mrożone 1 (na patelnię)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa tęczowa

Do gotującej się wody wrzucam 2 kości wieprzowe na zupę. Gdy mięso jest miękkie wrzucam opakowanie warzyw na patelnię z przyprawą orientalną Hortex. Dodaję 2-3 ziemniaki pokrojone w kostkę oraz dwie kostki rosołowe. Na końcu próbuję i doprawiam pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak