Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Puree koperkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 6
masło 2 łyżki
koperek 1 łyżka
Czosnek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Puree koperkowe

ziemniaki tuczemy, dodajemy do nich masło, świeży lub mrożony koperek oraz troche czosnku. Dokładnie mieszamy, do czau az masło calkiem sie rozpusci, podajemy do obiadu:) jesli ziemniaki były mało posolone można troche dodac jarzynki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 01.07.2012 19:35
lubię
angelika14 16.04.2012 18:13
proste i smaczne
AgaS10 09.09.2011 20:08
super pomysł:)
Kuchareczekjeden 09.09.2011 18:12
proste a pyszne
Smakosz6 15.07.2011 14:47
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ewelina47 15.03.2011 11:33
do obiadku rewelacja
MAR3STA 20.11.2010 23:25
lubię z koperkiem, tylko szkoda że moi domownicy nie za bardzo!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak