Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina z serem z rusztu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznyclówka cielęca 50 dkg
ser żółty 8 kawałków
boczek wędzony 8 plastrów
tymianek 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina z serem z rusztu

Mięso pokroic na 8 kotletów, rozbic posypac ziołami. Na każdym położyc kawałek sera i zawinąc w roladkę. Każdą roladkę zawiną w plasterek boczku i spiąc wykałaczką. Posmarowac olejem i piec na ruszcie z obu stro po około 10-15 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 13.04.2013 17:06
podoba mi się
ziutula
ziutula 24.07.2011 13:37
ale mam chętkę na mięsko...
novita23 27.04.2011 20:09
fajny pomysł
alaaa 31.03.2011 12:03
wykwintne danie ,,pycha
Allice 25.11.2010 18:11
Pycha!
iwa643 06.07.2010 09:59
fajne dobre napewno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak