Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka makaronowo-brokułowo-rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron muszelki 1 opakowanie
brokuł 1 sztuka
ser feta 1 kostka
śmietana 4 łyżki
czosnek 3 ząbki
sól
sardynki 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka makaronowo-brokułowo-rybna

Makaron gotujemy al dente. Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. Ser kroimy w kostkę, rybę rozdrabniamy, czosnek miażdżymy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak