Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka grzybowo-czosnkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
ziemniaki gotowane w mundurkach 3 sztuki
jabłka 2 sztuki
czosnek 5 ząbków
sól
grzyby 40 kiszone
olej sojowy 1/3 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka grzybowo-czosnkowa

Grzyby płuczemy, kroimy na mniejsze kawałki, cebulę siekamy i podsmażamy na oleju. Jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach, czosnek miażdżymy i rozcieramy do z przyprawami i pozostałym olejem. Łączymy ze sobą wszystkie składniki i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak