Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka po bretońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola Jaś 0,5 kg
kiełbasa zwyczajna 3 sztuki
boczek wędzony 0,3 kg
koncentrat pomidorowy 1 sztuka
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka po bretońsku

fasolę namoczyć,ugotować w tej wodzie aż zmięknie. Kiełbasę, boczek wędzony pokroić w kostkę usmażyć na patelni, dodać do fasoli,potem majeranek do smaku,sól pieprz i koncentrat

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak