Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba panga w chrupiącej panierce.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 3 filety
mąka
jajko 3 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat
przyprawa uniwersalna Kucharek
majeranek
olej do smażenia
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba panga w chrupiącej panierce.

Rybę przyprawić, obtoczyć w mące, następnie w jajku i w bułce tartej. By panierka była grubsza i chrupiaca, panieruje w jajku i bułce jeszcze raz. Smażyć na oleju na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dagmara020 18.09.2012 10:43
super pomysł ja zawsze robię w cieście wiec muszę spróbować z tego przepisu
kamyk 09.03.2012 10:05
panga jest najlepsza z ryb
Paweł13 31.08.2011 13:24
Mniam
Grażyna13 30.05.2011 12:01
Pyszności :)
pacpaw 23.11.2010 10:25
jakie apetyczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak