Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandwicze z salami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chleb tostowy 1
masło 4 łyżki
keczup pikantny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sandwicze z salami

Wszystkie kromki chleba tostowego posmaruj masłem. Ser pokrój w plastry. Na jednej kromce połóż 2 plasterki salami i plaster sera. Drugą kromkę połóż na kanapce, dołem kładąc stronę posmarowaną masłem. Nagrzej sandwicza, włóż do niego tosty i trzymaj je w nim, dopóki czerwona lampka kontrolna nie zgaśnie.

Sandwicze najlepiej smakują z keczupem pikantnym. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 08.10.2011 16:37
dobry przepis
Adamorek 17.06.2011 20:51
lubię
iwona332 20.02.2011 14:53
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak