Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola szparagowa z olejem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola szparagowa 50dag

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa z olejem

Fasolke umyć obrać i ugotować we wrzącej osolonej wodzie do miekkosci.Do ugotowanej,odcedzonej fasolki dodać sól do smaku oraz reszte przypraw i pokrojona w bardzo drobna kostke cebule.Całosc bardzo delikatnie wymieszać wraz z olejem,przełożyć do salaterki i podawać na zimno do potraw mięsnych obiadowych lub do kolacji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak