Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety drobiowe z fasolką szparagową na parze

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 300 gram
fasolka szparagowa 100 gram
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: filety drobiowe z fasolką szparagową na parze

Filety myjemy, przyprawiamy ziołami , zawijamy w folię aluminiową . Fasolkę przyprawiamy ziołami i pieprzem, również zawijamy w folię , gotujemu 35 minut na parze.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia32
Gosia32 04.04.2011 08:11
pycha;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak