Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuśniak na mięsie wieprzowym mamy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki do smaku
mięso wieprzowe 0,5 kg
mąka 2-3 łyżki
olej
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyżki
sól do smaku
woda 2 litry
kapusta kiszona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak na mięsie wieprzowym mamy

Do garnka wlać wodę,dodać kiszoną kapustę,przyprawy,mięso wieprzowe i wstawić na ogień.Gdy kapusta i mięso będą miękkie dodać podsmażoną na oleju mąkę.Zupę podawać z gniecionymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 20.11.2010 23:51
lubię!
ElizaT 20.11.2010 11:28
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak