Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja
łosoś wędzony plastry
szczypiorek
majonez
rzodkiew

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane łososiem

Jaja gotujemy na twardo, zostawiamy do ostygniecia, nastepnie obieramy i przekrawamy wzdluz. Wyjmujemy zoltko, mieszamy z majonezem. Paski z łososia drobniutko siekamy, mieszmy z pozostalym farszem i napelniamy nim biallka. Jajka dekorujemy posiekanym szczypiorkiem i rzodkiewka pokrojona na plastry, smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak