Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś w ziołach prowansalskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 2 szt.
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2 łyżeczki
śmietana 18 proc 0,5 mała
kostka do mięsa 1 szt.
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pierś w ziołach prowansalskich

pierś myjemy kroimy w kostkę otaczamy w mące kroimy w kostkę dajemy na patelnie,gdy się usmażą odlewamy olej z patelni zalewamy wodą wrzucamy kostkę zioła i przyprawiamy.Zagęszczamy śmietaną i gotujemy.podawać z surówka i ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 07.06.2011 18:25
lubie takie
Seba 02.05.2011 15:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak