Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka miodowo-jałowcołowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka miodowo-jałowcołowe

Do wody wrzucamy liść, ziele, 2 kostki i zagotowujemy. Do gotującego się wywaru wkładamy żeberka i gotujemy ok. 15 min. Po wyjęciu posypujemy solą i nakładamy marynatę (przepis \"Marynata miodowo-jałowcowa \"). Odstawiamy w chłodne miejsce na kilka godzin. W rozgrzanym do 200°C ok 15 min, aż się zarumienią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edi 16.12.2012 15:46
pycha
Sroczka 09.01.2012 16:30
pyszne mięsko
DanutaS 07.01.2012 11:37
z miodem - rewelacja!
tomek18 23.12.2011 07:00
super
Grażyna13 06.07.2011 22:20
Lubię takie smaki :)
Wafelek2601 08.06.2011 22:43
pychota
MAR3STA 19.11.2010 15:38
bardzo ciekawa marynata!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak