Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lukier cytrynowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukier puder 3/4 szklanki
białko 1 sztuka
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Lukier cytrynowy

Do kubeczka lub miseczki wbić białko z jajka. Wcisnąć odrobinę soku z cytryny (bez pestek) dodawać cukier puder. Mieszać do momentu, aż uzyskamy jednolitą, lejącą się ale nie rzadką masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 29.01.2012 18:43
idealny do ciast
Misiabe 18.09.2011 20:51
najlepszy do ciast!!
jolaxa 10.06.2011 23:05
pycha
matii6 18.02.2011 19:29
świetny
alaaa 19.11.2010 10:38
też taki robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak