Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paski schabu zawijane w boczku

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1/2 kg
Musztarda francuska Prymat 4 łyżki
oliwa 2 łyzki
Kucharek 2 łyzki
boczek 12 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: paski schabu zawijane w boczku

Schab pokroić w grube plastry i te z kolei na paski. Oprószyć przyprawą Kucharek i posmarować musztardą. Każdy z pasków zawinąć w boczek i spiąć wykałaczką. Posmarowac oliwą i piec w piekarniku 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 10.07.2013 21:41
rewelacja!!!!!!!
mamusia1 27.08.2012 17:06
wspaniałe
mamusia1 27.08.2012 17:06
wspaniałe
mala2021 26.10.2011 09:37
super
mamusia1 25.11.2010 20:37
pychotka!
MAR3STA 19.11.2010 16:38
pyszności!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak