Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ogórki nadziewane pastą z makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 2 sztuki
ser biały 1 kostka
pieprz
makrela wędzona 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ogórki nadziewane pastą z makreli

Ogórki myjemy , osuszamy , kroimy na pół. Wydrążyć ziarna. Ser zmiksować z kawałkami makreli . Doprawić pieprzem.Wypełniamy farszem połówki ogórków.Podajemy na liściach sałaty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 17.09.2013 20:45
bardzo fajne
IwonaKa 10.08.2013 13:09
takich jeszcze nie jadłam,na pewno smaczne
malaczarna23 05.05.2012 09:08
super
marta0906 19.12.2010 13:41
Smaczne
krysia50 19.11.2010 13:04
Pysznie wyglądają.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak