Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga po tatarsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

panga 4 filety
cebula 2 sztuki
olej 2 łyżki
przecier pomidorowy 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
jajko 1 sztuka
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Panga po tatarsku

Rybę kroimy w kostkę, zapiekamy w piekarniku. Cebulę siekamy, podduszamy. Łączymy ze soba pozostałe składniki i dokładnie mieszamy. Całość posypujemy ugotowanym i startym na tarce jajkiem i posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak