Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona
grzyby suszone
Liść laurowy suszony Prymat
ziele angielskie
ziarna pieprzu
Owoc jałowca cały Prymat
pieprz mielony
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżeczka
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Jeśli kapusta jest bardzo kwaśna -płuczemy i zalewamy wodą, aby przykryła jej powierzchnię. Grzyby moczymy godzinę i razem z wodą dodajemy do kapusty. Wrzucamy przyprawy, wlewamy oliwę i gotujemy do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 20.01.2014 09:00
brakuje mi tylko podanych proporcji składników
ben-ka 19.01.2014 10:29
Lubię taką kapustkę....
marzenciak1985 27.04.2012 14:06
mniam
Adamorek 29.03.2012 20:18
świetna do obiadu
pacpaw 03.10.2011 22:37
idealna na farsz
Mati13 26.09.2011 16:59
baardzo dobra
Magdalena80 20.07.2011 19:35
jak zawsze dobra
Katarzyna156 12.03.2011 18:50
kapustka..mniam
m1monika 18.11.2010 16:25
musi być pyszna!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak