Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

garść grzybów leśnych
cebula
jajko
olej do smażenia
sól, pieprz do smaku
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z grzybami

Oczyszczone i przegotowane grzyby kroimy na kawałki i smazymy na oleju z cebulą. Gdy się już dobrze podsmażą, wbijamy po dwa jajka na osobę , przyprawiamy smażymy mieszając. Na koniec posypujemy koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 07.11.2014 13:23
Co to znaczy przygotowane grzyby? Blanszowane?
Mati13 14.01.2012 18:03
dobra
caroline1983 12.12.2011 16:35
szkoda że sezon na ten specjał dopiero za rok
Ela15 18.11.2011 08:23
super
MAR3STA 18.11.2010 16:06
pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak