Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salatka z tunczyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju
jaja
cebula
korniszony
majonez
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Salatka z tunczyka

Tuńczyka odcedzamy z oleju. Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy w kostke. Cebulę również obieramy, drobno siekamy. Korniszonki kroimy w drobna kosteczke. Wszystko razem dokładnie mieszmy, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku. Chowamy do lodówki na pół godziny do schlodzenia!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.05.2013 23:35
raczej dawno nie robiłam
iwona332 31.05.2011 10:53
super
cukiereczek 28.01.2011 17:05
szybkie i bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak