Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane kiwi i pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 8 szt
ser biały 20 dag
mleko 6 łyżek
natka pietruszki
sól, pieprz
kiwi (plasterki)

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane kiwi i pietruszką

Twarożek wymieszać z mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Jajka ugotować i przeciąć na połówki, wyjąć żółtka i przeytrzeć przez sito a nastepnie dodać do twarożku i dobrze wymieszać. na koniec dodajemy posiekana drobno pietruszkę i delikatnie wymieszać. Nakładamy masę do ułożonych jajek na talerzu i ozdabiamy kawałkami kiwi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 28.04.2012 20:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak