Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

NIEMIECKI BIGOS

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusty kiszonej 1 kg
mięso mielone 1 kg
duży burak
olej do smażenia
buljonu 1 litr
sól, pieprz
mąki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: NIEMIECKI BIGOS

CEBULĘ KROIMY WKOSTĘ I SZKLIMY NA OLEJU DODAJEMY MIĘSO I SMAŻYMY. BURAKA GOTUJEMY , STUDZIMY I OBIERAMY I KROIMY W KOSTKĘ, KAPUSTĘ GOTUJEMY W BULJONIE DO MIĘKKOŚCI DODAJEMY MIĘSO I CEBULĘ I BURACZKA, DOPRAWIAMY DO SNMAKUI ZAGĘSZCZAMY MĄKĄ I ZAGOTOWAĆ

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elisabeth Sabuda 12.08.2014 22:07
mieszkam w niemczech od 40 lat , i pierwsze slysze zeby niemcy gotowali bigos. Cos takiego nie slyszalam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak