Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PRZEKŁADANIEC

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

herbatników 2 PACZKI
budyń śmietankowy 1 SZT
mleko 1/2 LITRA
płatki migdałowe 1 OP
cukier waniljowy 1 szt
margaryna 1
masy krówka 1 puszka
śmietana kremówki 1/2 litra
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 łyżki
śnieżka 1 szt
krakersy 1 PACZKA

Przepis i sposób przygotowania na: PRZEKŁADANIEC

HERBATNIKI UŁOŻUĆ NA BLASZCE, BUDYŃ UGOTOWAĆ W 1/2 L MLEKA OSTUDZIĆ I ZMIKSOWAĆ Z MARGARYNĄI WYLAĆ NA CIASTKA A NA TO UŁOŻYĆ KRAKERSY I NA TO WYLAĆ MASĘ KRÓWKAI NA TO POSMAROWAĆ DZEME, A ŚMIETANĘ UBIĆ ZE ŚNIEŻKĄ I DODAĆ ŻELATYNĘ I WYŁOŻUĆ NA NA DZEM I UDEKOROWAĆ PŁATKAMI MIGDAŁOWYMI

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak