Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół
pęczek szparagów
cebula
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa szparagowa

Cebulę podsmażyłam na oleju. Do rosołu wrzuciłam obrane i pokrojone szparagi i uduszoną cebulę, ugotowalam to do miękkości. Zmiksowałam. Zupa była dobra, smak szparagów wyczuwalny a zarazem delikatny, nie przyprawiałam więc już niczym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 15.08.2012 20:06
mnie też by smakowała:)
pacpaw 16.07.2012 19:05
smaczny krem
Adamorek 07.07.2012 14:31
fajna
iga2 12.05.2011 23:29
ciekawe jak smakuje...
Tomek16 18.11.2010 14:47
wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak