Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki z szynki z farszem chrzanowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka konserwowa 8 plastrów
chrzan 3 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
twarożek 1 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z szynki z farszem chrzanowym

Twarożek mieszasz w miseczce z chrzanem. Dodajesz sól i pieprz do smaku. Farsz chrzanowy układasz na plasterkach szynki konserwowej, które zawijasz w ciasne ruloniki. Gotowe rulony możesz spiąć wykałaczkami.

Podawaj ze świeżym pieczywem.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 04.08.2011 14:31
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak