Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 1,5 kg
cebula biała ok 20 dkg
dżem morelowy 1 sz
kechup
Przyprawa do żeberek z miodem Prymat 0,5 op

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka

żeberka doprawiać z przyprawą do żeber ułożyć na dno w naczyniu żaroodpornym posypać pokrojona w plastry cebulą , na to dżem ,i kechup i tak na przemian..piec w piekarniku do miękkości .. smacznego(przepyszne danie)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak