Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z czerwonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 3 kg
cebula 1 kg
Zalewa:
woda 2 l.
ocet 1\\2 szklanki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z czerwonej kapusty

Kapustę i cebulę szatkujemy solimy i odstawiamy na dobę . Następnie robimy zalewę , do gotującej się zalewy wrzucamy kapustę z cebulą i gotujemy 40 minut , nakładamy do słoików , dodając po łyżce oliwy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bercik1 26.09.2011 23:46
muszę kiedyś taką sałatkę zrobić
IlonaAlbertos 26.09.2011 23:42
Nie robiłam jeszcze takiej.
Monika193
Monika193 18.11.2010 11:41
bardzo dobra
ElizaT 18.11.2010 11:11
przepis na zdrowe jedzenie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak